Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Ciolacu, despre atentatul de la Arad: „Dacă nu se acționează imediat, vor mai fi astfel de cazuri. Clar e grup organizat”

Liderul PSD, Marcel Ciolalcu, a comentat reacţia autorităţilor după atentatul de la Arad.

„Sunt doua probleme mari. S-a creat un precedent, in Romania nu s-au mai inatamplat asemenea lucruri. Aici e clar ca este vorba de crima organizata, nu putem da vina pe pompieri pentru ca nu s-a gasit o cheie. Dar nu ne mira nimic, ei dupa doi ani tot dau vina pe PSD si pe ciuma rosie.

Domnul de la ministerul de Interne ar trebui sa puna mana sa isi faca treaba sau sa plece, daca nu e in stare. Pe timp de pace cel mai important minister este cel de Interne.
L-am vazut la televizor ca făcea reclama vaccinului, cu doamna Turcan si domnul Orban. Domnule, noi îi platim sa conduca tara, nu sa fie staruri rock. Doamna Turcan, cand noi eram inchisi in casa, ea facea chefuri cu Orban.

Repet, daca nu se actioneaza imediat, vor mai fi astfel de cazuri. Daca nu descurajezi astfel de lucruri… Acolo poate a fost cineva platit, e clar ca e grup organizat, trebuie sa intri cu toate fortele. Ce se intampla, evaziune, trafic de droguri, de persoane, cine stie. Trebuiau descinderi la sute de persoane”, a spus Ciolacu la România TV.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.