Actualitate

Ciolacu: Petrecerea s-a terminat! Vom lupta în continuare împotriva acestei puteri abuzive

marcel ciolacu 640x400 1 640x375 1

Marcel Ciolacu anunţă că social-democraţii vor „lupta în continuare împotriva acestei puteri abuzive care încearcă prin mijloace antidemocratice să își subordoneze politic toate instituțiile statului”.

„Petrecerea s-a terminat! Plecați acasă! Cu tot cu experții voștri în vrăjitorie! CCR – în unanimitate, a dat dreptate astăzi PSD pe sesizarea privind numirile ilegale de la TVR și Radio!
Nu ne oprim aici! Vom lupta în continuare împotriva acestei puteri abuzive care încearcă prin mijloace antidemocratice să își subordoneze politic toate instituțiile statului!”, a scris Ciolacu, joi, pe pagina de facebook.

Totodată, acesta a precizat că PSD va sesiza Comisia Europeană, Comisia de la Veneția și toate celelalte organisme internaționale.

„Astăzi, depunem sesizarea la CCR privind revocarea Avocatului Poporului. Demersul stalinist al PNL-USR-UDMR trebuie să ajungă la coșul de gunoi al istoriei!
În plus, vom trimite adrese către Comisia Europeană, Comisia de la Veneția și toate celelalte organisme internaționale prin care vom semnala atacul acestei Coaliții TOXICE asupra statului de drept!”, a mai scris Marcel Ciolacu, pe pagina de socializare.

Reacția lui Ciolacu vine după ce Curtea Constituţională a României a admis, joi, sesizarea Partidului Social Democrat şi a decis că Hotărârile Parlamentului privind numirea directorilor generali interimari ai SRTv şi SRR sunt neconstituţionale. AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.