miercuri 17 octombrie 2018 6:04 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Cioloș, dat la o parte? | Care ar fi adevăratul nume de premier la care se gândește Iohannis
Adpres Market
Unknown-Person_3-696x509.jpg.pagespeed.ce_.KfDtz1_Mfe

Cioloș, dat la o parte? | Care ar fi adevăratul nume de premier la care se gândește Iohannis

AdpresFM - Radio Online Stations  

Unknown-Person_3-696x509.jpg.pagespeed.ce.KfDtz1_MfeJurnalistul Sabin Orcan a dezvăluit în emisiunea „X-Press” că numele la care se gândește Iohannis pentru funcția de premier nu este Dacian Cioloș, fostul comisarul european pentru agricultură.

Orcan a vorbit în cadrul emisiunii „X-Press” despre un nume de premier la care s-ar gândi președintele Klaus Iohannis, informeaza psnews.ro.

Acesta ar fi Călin Georgescu, expert român în dezvoltare durabilă. Din anul 2013, Georgescu este este președintele Centrului European de Cercetare al Clubului de la Roma din Viena, Austria.

În 1999 și în 2008, Georgescu a fost numit coordonator al proiectului Guvernului României de Strategie Națională pentru Dezvoltare Durabilă, potrivit b1.ro.

Prezent în emisiunea moderată de Orcan, Teodor Mărieș, președintele Asociației „21 decembrie”, a precizat că pe Georgescu „l-am văzut într-un interviu acum câteva luni. Vorbea destul de bine. Rugămintea tinerilor e un CV complet”.

Totodată, în ceea ce privește propunerea PSD, Liviu Voinea, Mărieș a declarat că „nu cred în această propunere. Nu cred că e capabil să ducă funcția un an de zile. (…) În 1990 teama oamenilor era să nu fi fost securist și activist. Acum, tinerii se tem să nu apară unul care să fie copilul, fiul, verișorul celor dinainte de ’89”.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com