Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Cioloș: Modul în care a procedat Florin Cîțu este absolut inacceptabil

ciolos cu masca

Copreşedintele USR-PLUS Dacian Cioloș critică modul în care Vlad Voiculescu a fost demis de la conducerea ministerului Sănătății, de premierul Florin Cîțu. „Este absolut inacceptabil”, spune Cioloș.

„Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, este absolut inacceptabil.
Din păcate, în aceste zile sunt în recuperare medicală și nu pot interveni public”, a scris Cioloș, pe facebook.

De asemenea, el a precizat că, după ședința conducerii Alianței USR PLUS, Dragoș Tudorache va exprima public deciziile luate.

„Vom avea imediat o ședință a conducerii Alianței USR PLUS și vom decide împreună ce vom face. Dragoș Tudorache, președintele executiv PLUS, va exprima punctul nostru de vedere public în orele următoare”, a mai scris Dacian Cioloș, pe pagina de socializare.

AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.