Actualitate

Circ în sala de judecată. Declaraţii uluitoare despre mitingul din 10 august

 

La ultima şedinţă publică în procesul evenimentelor din data de 10 august 2018, un jandarm care a fost citat ca martor a afirmat că protestatarii au dat foc unor jandarmi, iar tunurile de apă nu au fost folosite împotriva manifestanţilor, ci ca să-i stingă pe colegii săi incendiaţi, potrivit  transparentnews.ro

De asemenea, martorul a mai susţinut că jandarmii erau speriați de moarte, în 10 august 2018, de protestatari.

Ciprian Jitaru, acoperit al Jandarmeriei, a susținut că un protestatar a rupt cu mâinile goale un coș de gunoi de pe un stâlp că să îi dea foc și că alt protestatar i-a spus că a „rupt capul la doi jandarmi”.

Alt jandarm martor a susținut că „protestarii aruncau cu cărămizi”.

Ca un făcut, la proces nu au fost prezentaţi ca martori numai jandarmi care au susţinut acuzele de violență formulate de Jandarmerie.

„Dacă ar spune adevărul toți jandarmii audiați, ar insemna că Jandarmeria a angajat persoane care nu au ce cauta in dispozitive de ordine publică, care se sperie din orice”, este mesajul postat pe Facebook de jurnalistul Mălin Bot, prezent în sala de la Judecătoria Sectorului 1.

Lucian Ionescu

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.