Actualitate

Citu a picat in capcana AUR-ului. Simion anunta plangere la DNA dupa ce tabara Citu a incercat sa cumpere mai multi parlamentari AUR.

Co-președintele AUR, George Simion, a acuzat luni PNL că a încercat să mițuiască parlamentari ai AUR cu „funcții în deconcentrate pentru apropiați” pentru că aceștia să nu voteze moțiunea de cenzura. Simion a anunțat că vă face plângere la DNA.

Simion a anunțat, la finalul ședinței Biroului Permanent al Camerei Deputaților, că are înregistrări audio și video care dovedesc că parlamentari PNL au încercat să convingă parlamentari AUR să nu voteze moțiunea de cenzura. El a spus că azi vă face publice înregistrările. Simion a precizat că vă face plângere la DNA.

„Cei de la PNL au încercat să ne cumpere la bucata, au încercat să ne mițuiască și am făcut un drum până la DNA. Prima chestiune pe care o avem de făcut este să anunțam organele competente și vreau să facem cunoscut romanilor țoață schema prin care Florin Citu și-a pus parlamentarii să ne ofere mita: funcții în deconcentrate pentru apropiați. Au încercat, practic, să ne cumpere că parlamentarii AUR să nu fie prezenți la votarea moțiunii. Parlamentarii AUR vor fi prezenți cu toții la votarea moțiunii”, a declarat George Simion.

Simion a mai spus că parlamentarii PNL le-au cerut celor din AUR să discute personal cu Florin Citu. „Parlamentari ai PNL ne invitau să vorbim personal cu Florin Citu. O să facem cunoscut pozițiile, o să facem cunoscut totul, pentru că nu e posibil, corupție la înalt nivel. Să vedem ce fac procurorii. Avem înregistrări audio-video”, a precizat Simion.

Monica Anisie, membra în echipa de negociere a PNL, a negat afirmațiile lui Simion. „Nu exista aceste fapte despre care vorbește domnul Simion”, a declarat Anisie la Antena 3.

Florin Citu a anunțat joi că s-au format doua echipe de negociere la Camera Deputaților și la Senat pentru a pastra majoritatea în Parlament. Echipa de negocieri la Camera Deputaților este formata din Florin Roman, Gabriel Andronache, Lucian Bode, Dan Vilceanu, Raluca Țurcan, Virgil Popescu și Gigel Stirbu.

La Senat au fost desemnați să poarte negocieri pentru a împiedică demiterea Guvernului Alina Gorghiu, Daniel Fenechiu, Marcel Vela, Monica Anisie și Nicolae Ciucă.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.