Actualitate

Cîțu: Am cerut ministerului Sănătății un raport cu activităţile desfăşurate începând cu luna decembrie în vederea pregătirii valului 3 al pandemiei

citu

Premierul Florin Cîțu a declarat, miercuri, că a cerut ministerului Sănătății să prezinte până săptămâna viitoare un raport al activității începute din luna decembrie, în vederea pregătirii valului trei al pandemiei.

„Am cerut Ministerului Sănătăţii ca, până săptămâna viitoare, să prezinte un raport cu activităţile desfăşurate începând cu luna decembrie în vederea pregătirii valului trei al pandemiei. (…) Ministerul Sănătăţii – am spus că ar fi important să vină, exact cum face CNCAV – să aibă o conferinţă de presă săptămânală, să ştiţi exact când e conferinţa de presă şi acolo să puteţi să întrebaţi şi să vă fie prezentată evoluţia planului prin care încercăm să oprim această pandemie. Sper ca, de săptămâna viitoare, să nu fie doar o conferinţă de presă de la CNCAV, să fie şi una a Ministerului Sănătăţii, săptămânal”, a declarat Cîţu, la finalul şedinţei de Guvern.

Declarațiile premierului vin în contextul în care personalul din centrele de vaccinare nu a fost plătit timp de două luni, iar ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a susținut că acest lucru s-a întâmplat deoarece un funcționar nu a făcut adresă în acest sens către Ministerul Finanțelor.

AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.