Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Cîțu: „Am promis că merg în Vamă. Trebuie să mă duc neapărat să stau toată noaptea”

citu 1

Premierul Florin Cîțu a declarat joi, la Digi24, că își va respecta promisiunea de a merge în această vară în Vama Veche, în contextul în care au fost anunțate noi măsuri de relaxare, între care ridicarea restricțiilor de circulație pe timp de noapte.

Întrebat de imaginile care au apărut în spațiul public și care-l surprindeau în Mamaia, filmând pescărușii, Florin Cîțu a explicat că a mers pe plajă pentru că a dorit să vadă cum arată porțiunea extinsă din stațiune și că în mod sigur va reveni pe litoral, pentru că a promis că va merge în Vama Veche.

„Nu văzusem marea de un an de zile, chiar n-am ajuns și voiam să văd cum arată plaja extinsă la Mamaia. Știți foarte bine că acolo plaja a fost extinsă cu 250 de metri și chiar voiam să văd cum arată. E foarte mare și arată foarte bine. Sunt sigur că românii se vor bucura de ea.

„Am promis că merg în Vamă și acum că am ridicat restricțiile de noapte, vă spun că este și un motiv egoist. Pentru că am ridicat restricțiile de noapte, am promis că merg, deci acum trebuie să mă duc neaparat în Vamă să stau toată noaptea”, a spus Cîțu. „Până la urmă a ieșit și motivul pentru care am ridicat restricțiile de noapte”, a glumit premierul, la Digi24.

Pe 1 Mai, Florin Cîțu le-a transmis un mesaj românilor aflați pe litoral. El a spus că va merge și în Vama Veche și le-a mulțumit pentru că s-au vaccinat împotriva COVID-19.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.