Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Cîţu: Avem toate condițiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie

citu

Premierul Florin Cîţu a mulţumit românilor care s-au vaccinat la centrele drive-thru din țară, subliniind că „avem toate condițiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie.

„Vreau să le mulțumesc tututor românilor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru din toată țara. Cu mașina personală, cu motocicleta, cu bicicleta, cu taxi-ul. La centrul din Piața Constituției s-a vaccinat un pacient pe minut. Accelerăm campania.

Pe lângă programare pe platformă, avem centre drive-thru, vaccinare la medicul de familie, maratoane de vaccinare.

Avem toate condițiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie. Singura soluție este vaccinul! România, hai că se poate! Împreună revenim la normalitate!”, a scris premierul, pe facebook.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) preciează că 20,33% din populaţia eligibilă (16+) este vaccinată cu cel puţin o doză (3.272.322 persoane), 11,93% din populaţia eligibilă (16+) este vaccinată cu schemă completă (1.920.853 persoane) şi 8,39% din populaţia eligibilă (16+) este vaccinată cu o singură doză (1.351.469 persoane).

Potrivit CNCAV, 79,66% din populaţia eligibilă (16+) este nevaccinată (12.819.240 persoane).

AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.