Actualitate

Cîțu, despre creșterea prețurilor la energie și gaze naturale: Voi identifica cele mai bune soluții pentru iarna.

Premierul Florin Cîțu susține că a avut mai multe discuții pentru a înțelege mai bine situația creșterii prețurilor la energie și gaze. Voi identifica cat mai repede posibil, cele mai bune soluții pentru iarna.
Florin Cîțu

Am discutat astăzi cu ministrul Energiei și reprezentanții ANRE, OPCOM, Transelectrica și Consiliul Concurenței pentru a înțelege mai bine situația creșterii prețurilor la energie și gaze. Voi identifica rapid cele mai bune soluții pentru a trece cu bine peste iarna care urmează și, pentru că nu avem timp de pierdut, voi relua discuțiile pe acest subiect săptămâna viitoare, a scris premierul,joi, pe Facebook.

După întâlnire, prim-ministrul a spus că vrea să înțeleagă exact ce se întâmplă cu creșterea prețurilor: Știu foarte bine că există mai multe explicații, și creșterea prețului pentru acele certificate, ș.a.m.d.. Am chemat Consiliul Concurenței pentru că este o diferență foarte mare de la liberalizare, deci piață liberă, la piață concurențială și vreau să mă asigur că în România îndeplinim și condițiile unei piețe concurențiale, a mai declarat Florin Cîțu, potrivit b1tv.ro.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.