Actualitate

Cîțu isi da cu stângu-n dreptul despre documentul din Guvern cu indicații pentru campania din PNL, în susținerea sa

Premierul Florin Cîțu a făcut declarații despre documentul Guvernului cu indicații către PNL pentru susținerea sa la șefia partidului. Florin Cîțu a fost întrebat despre document. Inițial, a afirmat: ”colaboratorii mei, în această perioadă, promovează foarte multe documente în exces de zel”.

Nu mi se pare în regulă, dar nu știu dacă s-a întâmplat. După ce i s-a spus că documentul are antetul Guvernului și semnătura consilierului de stat, Florin Cîțu a răspuns: ”eu zic că cei care spun că este un document real să vină și cu probe.”

”Eu vă spun ceea ce știu eu, sunt mai multe documente care există cu propuneri, eu nu-mi aduc aminte să fi văzut acest document” a continuat premierul. Întrebat dacă i se pare normal ca un consilier de stat, angajat din bani publici, să-i facă campanie internă să lucreze pentru el în partid, a răspuns: ”Acest lucru nu mi se pare în regulă, dar nu știu dacă s-a întâmplat”.

Cât despre dacă afirmă că documentul este fals, cu antetul Guvernului și semnătura oficialului, Florin Cîțu a dat-o la întors: ”Eu spun că cine spune că e un document adevărat, să vină să demonstreze”. ”Nu sunt expert în așa ceva, n-am văzut acel document” a continuat premierul, care a afirmat că nu a semnat acel document, nu știe ce e cu el.

”Dacă e nevoie, fac verificări. Am multe discuții cu consilierul de stat”

Despre posibile verificări cu privire la acel document, Florin Cîțu a răspuns: ”Dacă e nevoie, fac și verificări. Eu vă spun că n-am știut”. Întrebat dacă a discutat cu consilierul de stat, premierul a spus: ”Am discuții cu consilierul de stat mai multe”. ”Eu discut cu consilierul meu de stat foarte multe lucruri, dar nu despre ce apare în spațiul public și nu știu dacă e adevărat” a continuat el.

”Cine spune că e veridic și adevărat, să vină să aducă și probe” a continuat Florin Cîțu, moment în care a dat-o la întors, afirmând că atunci când s-a referit la excesul de zel, a făcut-o la modul general.

După declarația lui Ludovic Orban, Florin Cîțu îi spune: ”Dl. Orban trebuia să vină cu dovezi că este adevărat”. ”Nu tolerez un astfel de comportament, dar cine spune că e real, să vină cu dovezi” a întărit Florin Cîțu.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.