Actualitate

Citu s-a scapat pe el recunoscand scopul Certificatului Verde. Terhes: Marturia lui Citu este cutremuratoare. Romanii au fost constransi sa se vaccineze, cu un scop anume.

Florin Citu, presedinte PNL, s-a scapat pe el la Digi24 si a marturist pe data de 20 decembrie 2021 ca, de fapt, scopul introducerii Certificatului Verde este pentru a-i constrange pe oameni sa se vaccineze, afirmă pe facebook europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș.

Noi, de fapt, ce dorim sa facem cu acest Certificat Verde? Sa crestem gradul / varierata de vaccinare. Asta vrem sa facem! Ati vazut ca, asa cat a fost el de criticat, avem peste 7 miioane de persoane vaccinate, a spus Florin Citu, presedinte PNL conform lui Terheș.

Marturia lui Citu este cutremuratoare, deoarece demonstreaza, in fapt, ca milioane de romani au fost constransi sa se injecteze cu un produs medical impotriva vointei lor, viciindu-li-se consimtamantul.

Acesti tradatori efectiv ii dispretuiesc pe oameni. Va astept la protest pe 21 decembrie, in fata Parlamentului Romaniei, incepand cu ora 9:00, pentru a ne lua drepturile inapoi!, mai afirmă Terheș.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.