Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Claudia Stroie și-a pierdut soțul la un an de la căsătorie. „În ultima lună de viață îmi…”

Cântăreață de muzică populară Claudia Stroie și-a pierdut soțul la un an de la căsătorie. Tragedia i-a marcat viața și suferă în continuare după cel cu care ar fi trebuit să își petreacă tot restul zilelor. Atunci când s-au cunoscut, solista a cosiderat că a primit un semn divin și s-a căsătorit imediat cu el.

Destinul însă a fost mult prea crunt pentru cei doi. Claudia Stroie și-a pierdut soțul la un an de la căsătorie. La doar un an și două luni după ce s-a căsătorit, Claudia și-a pierdut soțul, pe Dumitru. Acum îl mai vede doar în poze și încă suferă enorm după pierderea suferită.

„În casă e prezent peste tot. Vorbesc cu el, ori de cate ori vreau să fac ceva, mă gândesc cum ar fi făcut el, pentru că trăiesc cu amintirea lui”, a spus Claudia Stroie. Tânăra a mărturisit, la un post de televiziune, că soțul ei era conștient că viața este trecătoare. „Jumătate este în Rai, jumătate este aici, pe Pământ. Soțul meu râvnea foarte mult Raiul, era conștient că viața asta este trecătoare”, a spus Claudia, rămasă văduvă de tânără.

Soțul ei a fost implicat în mai multe accidente rutiere

Cântăreața a mărturisit faptul că Dumitru, în vârstă de 30 de ani, a trecut prin mai multe accidente rutiere. Claudia susține că și înainte de nunta lor, Dumitru a avut un accident în urma căruia s-a ales cu piciorul rupt. Ispitele au fost, au existat în viață noastră. Înainte de căsătorie, soțul meu a avut un accident cu șase luni în urmă, pe autostradă, o basculă i-a ieșit în faţă. Și-a rupt piciorul.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.