Sport

Clubul Inter Milano este interesat de portarul lui Udinese, Juan Musso

Clubul Inter Milano este interesat de portarul lui Udinese, Juan Musso, pentru a-l înlocui pe Samir Handanovic. Acest lucru ar putea să îl afecteze pe portarul român, Ionuț Radu, împrumutat, în acest sezon, la Genoa.

Potrivit CalcioMercato, cei de la Inter Milano sunt în căutarea unui înlocuitor pentru portarul sloven, Samir Handanovic. Deși inițial, Inter Milano se baza pe portarul român, Ionuț Radu, se pare că, acum, milanezii s-au reorientrat către argentinianul Juan Musso, jucător la Udinese.

Pentru a obține transferul definitiv al lui Radu, Genoa va trebui să plătească 15 milioane de euro clubului Inter Milano.

Spre deosebire de portarul român care a încasat 15 goluri, în șapte etape, Juan Musso, portarul lui Udinese, a încasat doar șase goluri.

Sursa: News 24 Romania.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.