Social Media

CNAIR: Circulatia rutiera pe Transfagarasan este inchisa. Cum se mai poate ajunge la Cabana Balea Lac?! Care este situatia cu Transalpina?

Autoritățile au decis să ia măsuri pentru siguranța turiștilor, adepți ai traversării traseelor montane din țară. Astfel, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că de luni, 25 octombrie, circulația rutieră va fi închisă pe DN 7C, Transfăgărăşan, de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă).

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei și zăpadă), pentru siguranța participanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră au decis ca circulația autovechiculelor să se mențină închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 – km 59+800).

Măsura a fost adoptată de Comisia de Revizuire Specială din cadrul CNAIR conform Normativului privind circulaţia rutieră pe drumurile montane, DN 7C şi DN 67C si 615-2020 care prevede oprirea circulaţiei pe Transfăgărăşan, se menţionează într-un comunicat CNARI.

Cum poți ajunge la Bâlea Lac
Bâlea Lac este una dintre cele mai mari atracții turistice din țară, care se bucură de mare succes atât în sezonul cald, cât și pe timp de iarnă. Chiar dacă Transfăgărășanul s-a închis, mai există o posibilitate la care putem apela dacă vrem să vizităm cel mai iubit loc din România.

De luni, turiştii care vor să urce la 2.000 de metri altitudine în Munții Făgăraș trebuie să știe că o mai pot face doar cu telecabina, care de curând a avut parte de o revizie și specialiștii au constatat că este pe deplin sigură. Pentru următoarele cel puţin 6 luni, telecabina va reprezenta singurul mijloc de transport între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.