Actualitate

Cod portocaliu de caniculă în mai multe țări europene

Europa va fi lovită în zilele următoare de un val de caniculă fără precedent, după 1947. Dacă în Franţa şi Spania meteorologii au emis cod portocaliu de caniculă iar în Grecia este risc ridicat de incendii de pădure, în Germania şi Serbia furtunile au făcut prăpăd.

Valul de căldură extremă (caniculă) va lovi întreaga Europă în această săptămână. Cele mai afectate vor fi țările din zona centrală și vestică, potrivit meteorologilor.

De astazi temperaturile vor fi foarte ridicate in Franța, Marea Britanie, Belgia, Olanda și Luxemburg. Vor fi maxime de 40 de grade Celsius. Potrivit specialiştilor de la Severe Weather, temperaturile sunt cu 16 – 20 de grade mai ridicate decât normalul perioadei. Meteoroglogii au emis deja cod portocaliu de canicula in Franta si in Spania, in timp ce in Grecia, Ministerul Afacerilor Externe atenţionează românii care vor să călătorească acolo exista riscul ridicat de incendii de padure, gradul 4 din 5, pe fondul vantului si al temeperaturilor ridicate.

Dacă în mai multe ţări sunt temperaturi crescute, în altele furtunile au făcut ravagii, precum în Germania sau Serbia.

Articolul Cod portocaliu de caniculă în mai multe țări europene apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.