Actualitate

Cod roșu de vijelii în județele Argeş, Prahova, Dâmboviţa, Braşov şi Sibiu până la ora 18:00

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, mai multe atenționări nowcasting cod roșu de vijelii pentru județele Argeş, Prahova, Dâmboviţa, Braşov şi Sibiu, valabile până la ora 18.00.

Meteorologii avertizează că în aceste județe, la altitudini de peste 2.000 metri, se va înregistra vânt puternic, cu rafale de peste 140-150 km/h.

Atenționările expiră la ora 18:00.

În vigoare este și o avertizare cod galben de vijelii pentru zona de munte și sudul Banatului, valabilă până joi, la ora 10.00.

Specialiștii avertizează că, în zona montană, vântul va avea intensificări susținute, cu viteze în general de 80-90 km/h, iar pe creste, în special cele ale Carpaților Meridionali, temporar rafalele vor depăși 100 km/h. În zonele mai joase de relief din județul Caraș-Severin vor fi perioade în care rafalele vântului vor avea viteze în general de 60-65 km/h.

Sursa: News24.ro.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.