miercuri 15 august 2018 8:32 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / COD ROSU. Tratative SECRETE. Liderii lumii s-au așezat la masă. VIITORUL, stabilit de o SINGURĂ decizie
Adpres Market

COD ROSU. Tratative SECRETE. Liderii lumii s-au așezat la masă. VIITORUL, stabilit de o SINGURĂ decizie

AdpresFM - Radio Online Stations  


Nemții dezvăluie că mai mulți diplomați din China, Rusia și Europa s-au așezat la masa negocierilor pentru a negocia un nou tratat care să ajute și Iranul, dar prin care să se reducă și arsenalul militar al țării.

Diplomaţi din Europa, China şi Rusia discută în prezent un nou acord care să ofere Iranului ajutor financiar în schimbul restrângerii programului de rachete balistice şi al amestecului în regiune, în speranţa salvării acordului nuclear din 2015, relatează publicaţia germană Welt am Sonntag, citată de agenţia MIA.

Oficialii se vor întâlni la Viena în săptămânile viitoare, sub conducerea secretarului general al Serviciului European pentru Acţiune Externă, Helga Schmid, pentru a discuta paşii următori după decizia din 8 mai a preşedintelui american Donald Trump de a retrage SUA din acordul nuclear cu Iran, scrie ediţia duminicală a cotidianului Die Welt, citând surse europene de rang înalt, notează Agerpres.

Potrivit acestora, Germania, Franţa, Marea Britanie, Rusia şi China vor participa la reuniune, dar Statele Unite, nu. Nu este clar deocamdată dacă Iranul, care a rezistat în trecut cererilor de a-şi restrânge programul balistic, va fi reprezentat la Viena. Una din plângerile principale ale administraţiei Trump a fost aceea că acordul nuclear nu acoperă programul balistic iranian şi nici sprijinul acordat de Teheran unor grupări armate din Orientul Mijlociu pe care Occidentul le consideră teroriste. Încheierea unui nou acord care ar menţine prevederile în domeniul nuclear şi ar limita eforturile de dezvoltare de rachete balistice şi acţiunile Teheranului în regiune ar putea ajuta la convingerea preşedintelui Trump să ridice sancţiunile împotriva Iranului, mai scrie Welt am Sonntag.

Articolul COD ROSU. Tratative SECRETE. Liderii lumii s-au așezat la masă. VIITORUL, stabilit de o SINGURĂ decizie apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com