sâmbătă 18 august 2018 11:47 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Codin Maticiuc, zis "Poponeţ", a întâlnit-o pe Simona Halep. Ce i-a zis "craiul" a şocat-o
Adpres Market

Codin Maticiuc, zis "Poponeţ", a întâlnit-o pe Simona Halep. Ce i-a zis "craiul" a şocat-o

AdpresFM - Radio Online Stations  
Codin Maticiuc, poreclit “Poponeţ”, a întâlnit-o pe Simona Halep într-un club de fiţe de la Mamaia. Numărul 1 WTA a mers acolo pentru câteva ore de distracţie. Galeria Foto.


Maticiuc a ţinut enorm să schimbe câteva cuvinte cu cea mai valoroasă jucătoare de tenis a lumii, astfel că mers la masa sportivei. Bărbatul i-a făcut şi o declaraţie de dragoste Simonei Halep.

Când eram mai în formă în fumuri de trabuc şi aburi de alcool, vine una dintre patroane şi ne dă vestea: Dumnezeu era la Loft, câteva mese mai încolo. Da, Dumnezeu e femeie și se numește Simona. O rog pe vestitoare să mă ducă până la ea dacă o cunoaşte, ca să mă închin ca la moaște. Săru’mâna, sunt cel mai mare fan al tău. Ești singura femeie care m-a făcut sa simt ceva in ultimii doi ani. Sa plâng, sa rad. Sa transpir. Ești singura mea șansa sa mai slăbesc. Sa rămân doar pitic, nu și gras“, a postat Codin Maticiuc pe Facebook.

Apoi, Simona Halep s-a fotografiat alături de Maticiuc şi Delia Matache, artista care se afla şi ea în clubul respectiv.

Băiatul a coborât bucuros. Iată-mă cum făceam poză cu un necunoscut (lucru care cei care mi-au cerut vreodată știu că nu mă deranjează deloc) iar fotograful era nimeni altul decât numărul 1 mondial. Intrasem în podeaua aia de la Loft de rușine. Apoi am făcut și noi poză. Cu Simona, Silvana, Delia (un alt no1) și Gașcă Cenușie care e campioană mea de suflet.

Aici va las poză pe care o am. Dacă citește și tipul de pe masă de lângă să știe că vreau și poză aia. Aia cu mine zâmbind tâmp. Aia făcută de campioană. Mulțumesc, Simona. Pentru tot”, a încheiat Codin Maticiuc.

Imaginea este în Galeria Foto.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com