Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Codrin Ştefănescu, la adresa conducerii PSD: „Sunteți de râsul lumii. Vă tremură nădragii”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, se arată dezamăgit de modul în care social-democrații se comportă cu Liviu Dragnea, „omul care i-a creat din nimic”, după ce Tribunalul a decis ca acesta să rămână în închisoare.

Redăm mesajul publicat de Codrin Ștefănescu, pe pagina de facebook:

„Dragă, Marcel! Lasă naibii “riposta” și “ ofensiva” noului PSD împotriva lui Klaus! Sunteți de râsul lumii, al celor care ne-au votat și susținut! Vouă vă tremură nădragii să luați poziție publică vis-a-vis de abuzurile la care este supus Liviu Dragnea! Omul care v-a creat din nimic, care v-a promovat in parlament sau guvern, care v-a făcut prim miniștri, viceprim miniștri, senatori și deputați! Liderul vostru cu care mergeați la pescuit, căruia ii datorați cariera politică, funcțiile, aerul pe care îl respirați! Tu, Grindeanu, Stanescu și Dâncu nu sunteți decât niște slugi ai unui sistem care, prin voi, a acaparat întregul PSD! Sunteți academistii securici și trădătorii de ieri, slugile perfecte de azi! Fārā coloanā vertebrală, fără onoare, lipsiți ce curajul elementar! Cum să vă luptați voi cu tigrii, când v-ați trădat propriul lider? Și propriul electorat? Voi sunteți tot ceea ce votanți noștri detestă! Adică un fel de USR 2! Punct”.

Tribunalul București a hotărât ca Liviu Dragnea să rămână în închisoare, decizia fiind definitivă.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.