Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Codruța Kovesi, în Bulgaria: ”Suntem acasă în toate statele membre participante (la EPPO)”

Biroul Procurorului Public European (EPPO) nu este o instituţie externă, ci una în serviciul cetăţenilor UE, a declarat vineri, la Sofia, procurorul-şef european, Laura Codruţa Kovesi. Este prima sa vizită în străinătate de la startul activităţii EPPO, la începutul lunii iunie, transmite Agerpres.

kovesi la sofia

„Am un mesaj simplu pentru bulgari. Biroul Procurorului Public European nu este o instituţie externă. Este o instituţie în serviciul cetăţenilor UE. Suntem acasă în toate statele membre participante (la EPPO). Suntem aici pentru dvs. Vrem să vă câştigăm încrederea prin munca noastră”, a declarat Kövesi, în a doua şi ultima zi a vizitei în Bulgaria, conform paginii de Facebook a EPPO, preluată de Agerpres.

„Avem suficient de multe mecanisme bune pentru control şi pentru a garanta independenţa procurorilor. Toată lumea e egală în faţa legii şi nu vom face distincţii între cei pe care îi investigăm”, a adăugat procurorul-şef european într-o conferinţă de presă la Reprezentanţa Comisiei Europene la Sofia.

Vizita procurorului șef  european  Kovesi în Bulgaria vine în contextul incapacităţii Sofiei de a-i desemna pe cei 10 procurori europeni delegaţi la care are dreptul.

Unii comentează deja că Laura  Codruța Kovesi se apropie cam mult  de țara mamă  unde știe multe dosare cu furturi masive din bani europeni  uitate de fostii ei colegi prin sertare.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.