vineri 17 august 2018 7:18 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Coldea îşi plantează noi (s)pioni în politică | SRI a „penetrat” noua conducere a PSD
Adpres Market
echipa-PSD-1024x582

Coldea îşi plantează noi (s)pioni în politică | SRI a „penetrat” noua conducere a PSD

AdpresFM - Radio Online Stations  

echipa-PSD

Patru dintre cei 14 noi membri ai conducerii PSD sunt şcoliţi de Serviciul Român de Informaţii. Printre ei, preşedintele Camerei Deputaţilor şi ministrul Economiei. Unii nu s-au mulţumit cu studiile de bază, ci şi-au luat doctoratul la Academia SRI, informează stiripesurse.ro

Omul numărul doi din PSD este absolvent al Colegiului Naţional de Informaţii din subordinea SRI. Valeriu Zgonea a urmat cursurile unui progam de masterat, din care a dobândit cunoştinţe generale în domeniul activităţii de informaţii, contrainformaţii şi securitate. Potrivit Serviciului Român de Informaţii, social-democratul este un expert în domeniul intelligence.

Valeriu Zgonea este şi preşedintele Camerei Deputaţilor. Şi chiar dacă acum deţine funcţii importante în partid şi în Parlament, este şi unul dintre puţinii politicieni care au pornit de jos. Înainte de 1989 a fost lăcătuş mecanic. Abia după Revoluţie a intrat în politică.

Şi vicepreşedinţii PSD sunt şcoliţi de Serviciul Român de Informaţii. Deputatul Georgian Pop, de exemplu, a absolvit Colegiul Naţional de Apărare, iar în 2009 a terminat Colegiul Naţional de Informaţii de la SRI. Cursurile i-au prins bine ţinând cont că acum social democratul conduce şi comisia comună a Parlamentului pentru controlul asupra Serviciului Român de Informaţii.

Ministrul Economiei, Mihai Tudose, este chiar doctor al Academiei Naţionale de Informaţii din subordinea SRI. Actualul vicepreşedinte al PSD a obţinut titlul în 2007. Teza lui de doctorat a intra în vizorul presei care susţine că lucrarea ar fi un plagiat.

Mihai Tudose a urmat şi cursurile Colegiului Naţional de Apărare şi al Colegiului Superior de Securitate Naţională din cadrul Serviciului Român de Informaţii.

Un alt doctor ieşit de pe băncile SRI este deputatul Gabriel Vlase. Recent ales vicepreşedinte PSD, acesta a devenit în 2010 Doctor în ştiinţe militare şi informaţii la Academia Naţională de Informaţii. La fel ca ceilalţi colegi, Gabriel Vlase a absolvit şi Colegiul Naţional de Apărare plus Colegiul Superior de Securitate Naţională de la SRI, mai scrie sursa citată.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com