Social Media

Coldplay își anunță noul album cu un poster misterios în care apar alături de Friedrich Nietzsche

Cei de la Coldplay își anunță noul album cu un poster misterios în care apar alături de filosoful german Friederich Nietzsche, anunță Smart Radio, ce păstrează un loc special pentru grupul britanic în playlist-ul său.

Afișul misterios a apărut la São Paulo și îi înfățișează pe membrii trupei britanice într-o imagine care părtrează aerul unei fotografii de la începutul secolului XX. Muzicienii sunt alături de filosoful german Friederich Nietzsche iar data menționată pe imagine este 22 noiembrie… 1919.

Chris Martin și colegii săi sunt așteptați să revină cu un material discografic experimental în 2019, pentru ca în 2020 să poată lansa un album comercial.

Imaginea ar fi apărut marți la stația de metrou Paulista din metropola braziliană și nu a fost expusă decât câteva ore.

Coldplay nu a mai lansat niciun album de la succesul ”A Head Full Of Dreams”, din 2015.

Trupa rock Coldplay a fost formată în Londra, în 1998, și îi are componență pe solistul Chris Martin, chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman şi bateristul Will Champion. Coldplay s-a bucurat de succes internaţional începând din anul 2000, odată cu lansarea single-ului „Yellow”, de pe albumul „Parachutes”, ce a fost nominalizat pentru Mercury Prize. Grupul este cunoscut pentru piese…

 

Citeste continuarea AICI


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.