duminică 19 august 2018 9:11 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Colegii lui sunt in Cipru, iar Alex Ionita se antreneaza in continuare cu echipa secunda: „99% nu va mai continua”
Adpres Market

Colegii lui sunt in Cipru, iar Alex Ionita se antreneaza in continuare cu echipa secunda: „99% nu va mai continua”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Astra Giurgiu se afla in cantonament in Cipru, iar Alex Ionita a ramas in Romania, unde se antreneaza cu satelitul gruparii giurgiuvene.

Fotbalistul in varsta de 23 de ani a refuzat prelungirea contractului cu fosta campioana, in speranta ca va fi transferat de catre CFR Cluj, dar lucrurile nu au stat asa.

„Cred ca, pentru un transfer afara, Ionita ar mai fi avut nevoie de timp. Ar mai fi avut nevoie de cel putin un retur la fel de bun. Clubul il doreste in continuare, a investit foarte mult in el, in venirea lui, in salariile lui, e normal ca acum clubul sa vrea sa recupereze din investitie.

Insa, eu cred ca 99% nu va mai continua. Mi-as dori sa se inteleaga oficialii nostri, probabil cu cei de la CFR Cluj, pentru ca ei au fost cei mai interesati. Ar fi bine si pentru jucator, dar si pentru clubul nostru. Ar fi niste bani care ar veni catre noi, am fi si noi mai linistiti” , a declarat Edward Iordanescu, potrivit Telekom Sport.

The post Colegii lui sunt in Cipru, iar Alex Ionita se antreneaza in continuare cu echipa secunda: „99% nu va mai continua” appeared first on Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com