Anchete

Colete cu ţigări şi o maşină fără numere de înmatriculare, abandonate în Munţii Maramureşului

Oana Pîrcălab, purtător de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, a anunţat că poliţiştii de frontieră au găsit în apropierea oraşului Borşa (Munţii Maramureşului), într-o zonă foarte greu accesibilă, un autoturism de teren fără numere de înmatriculare şi mai multe colete voluminoase cu ţigări.

„În continuarea cercetării zonei, în pădurile din apropiere, colegii noştri au descoperit alte nouă colete. Cele unsprezece baxuri cu ţigări şi autoturismul au fost transportate la sediul sectorului. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 5.437 pachete cu ţigări, în valoare de 63.613 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării. La fel şi autoturismul, a cărui valoare a fost estimată la 34.500 lei”, a declarat Oana Pîrcălab.

Aşadar, aceasta a mai  adăugat că, în continuare, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în acest caz sub directa îndrumare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi tragerea la răspundere a acestora, urmând  să fie luate la finalul cercetărilor  măsurile legale ce se impun.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.