vineri 21 septembrie 2018 4:46 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Comandantul unui avion cu 152 de persoane la bord murit în timpul zborului, în SUA | Copilotul a reușit să aducă la sol aeronava
Adpres Market
avion-sua

Comandantul unui avion cu 152 de persoane la bord murit în timpul zborului, în SUA | Copilotul a reușit să aducă la sol aeronava

AdpresFM - Radio Online Stations  

avion suaComandantul unui avion de pasageri a murit în timpul zborului, în Statele Unite, copilotul reuşind să aducă în siguranţă la sol aeronava în care erau 152 de persoane.

Incidentul a avut loc la bordul unui avion Airbus A320 al companiei American Airlines care zbura pe ruta Phoenix-Boston având la bord 147 de pasageri şi cinci membri ai echipajului, relatează CBS News, transmite mediafax

În cursul zborului, copilotul a transmis prin radio că este necesară aterizarea de urgenţă întrucât căpitanul aeronavei este în incapacitatea de a-şi desfăşura activitatea.

Potrivit unor surse, căpitanului i s-a făcut rău şi a murit, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de un asistent de zbor specializat în măsuri de prim-ajutor.

Zborul American Airlines 550 a fost redirecţionat spre aeroportul din Syracuse (statul New York), unde copilotul a reuşit să efectueze în siguranţă aterizarea de urgenţă.

Compania American Airlines a confirmat moartea comandantului avionului, fără a oferi informaţii suplimentare. Conform unei surse din cadrul companiei, pilotul principal a murit la manşă, „din cauze naturale”.

Avionul va fi verificat şi va primi un alt echipaj, pentru a continua cursa până la Boston, destinaţia finală.

sursa: b1.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com