Actualitate

“Comunicat Protest” al unui preot din “Armata lui Hristos” vis-a-vis de ordonantele militare

Subsemnatul Sperilă Mihail Sorin, preot în armata lui Hristos și ofițer în armata română (sublocotenent în rezervă), cu durere și îngrijorare am hotărât să scriu acest comunicat – protest. Am vrut să fac acest lucru după Sărbătoarea Învierii, dar ultimele ordonanțe m-au convins că, dacă nu se schimbă ceva înainte de Paști, după aceea s-ar putea să fie prea târziu.S-ar putea să fie prea târziu pentru că este lovit adâncul din noi, suntem loviți în adâncul ființei noastre, suntem loviți în sufletul nostru românesc !

Comunicat Protest al unui preot din

Dumnezeu, Biserica, cimitirul fac parte din noi, din ființa noastră. Cine ne lovește aici… ne lovește în ființa noastră !
Armata și Poliția sunt din nou împotriva noastră. Din nou ”se minte poporul cu televizorul” ! S-au dat niste ordonanțe care se cheamă ”militare”, dar care nu sunt de fapt militare… sunt antihriste, îndreptate împotriva lui Dumnezeu, împotriva Bisericii și împotriva oamenilor credincioși practicanți. Necredinta în Dumnezeu devine lege, dată prin ordin ”militar” !

Sub masca protecției populației – și în special a bătrânilor – se lovește de fapt poporul român în ființa lui.Care protecție a bătrânilor, când bătrânii sunt amendați ”pe capete” și li se vorbește urât, în batjocură ?Care protecție a bătrânilor, când bătrânii tremură și cad din picioare atunci când văd mașina poliției ?Am stat de vorbă cu ei, pentru că în această perioadă eu merg să îi spovedesc și să îi împărtășesc la ei acasă.Autoritățile care conduc această țară, prin măsurile pe care le-au luat, au o atitudine abuzivă și jignitoare față de Dumnezeu, față de Biserică și față de poporul român.

Au o atitudine abuzivă pentru că se pun în locul lui Dumnezeu, dând legi împotriva legilor lui Dumnezeu, Care îi cheamă pe oameni la Biserică, la spovedanie, la Sfânta Împărtășanie.Au o atitudine jignitoare pentru că, prin măsurile pe care le-au luat, se comportă ca și cum Dumnezeu nu ar exista !Autoritățile statului, împreună cu toată mass-media, nu cred de fapt în Dumnezeu, nu sunt convinși de existența Lui ! De aceea autoritățile au interzis oamenilor să mai meargă la Biserică, să se spovedească și să se împărtășească, spunând că în felul acesta îi protejează pe oameni.

Lupta împotriva coronavirusului a devenit o luptă împotriva morții, ca și cum oamenii nu ar muri decât de coronavirus (dacă se moare de așa ceva) ! În această luptă, Dumnezeu – Izvorul și Stăpânul vieții – este considerat inutil, autoritățile se cred dumnezei, iar slujbele bisericești sunt considerate simple piese de teatru, în care Dumnezeu nu este prezent, sau nu are puterea de a ajuta ! Măștile de protecție, care au umplut lumea, nu sunt altceva decât botnițe – semnul sclaviei și al necredinței oamenilor în purtarea de grijă a lui Dumnezeu !

Nu cunosc ca în istoria poporului român, care s-a format și s-a încreștinat în același timp, să mai fi fost o situație în care Bisericile să fie goale în Noaptea de Paști !Nici măcar în perioada comunismului, care a luptat pe față împotriva lui Dumnezeu și a Bisericii, când creștinii adevărați au fost puternic prigoniți, nu s-a pomenit ca în Noaptea de Paști Bisericile să fie goale !Este o situație unică în istoria poporului român, ale cărui autorități nu înțeleg astăzi că a opri oamenii să vină la Biserică echivalează cu tăierea celui mai important ajutor de care poporul are nevoie.

Aș vrea să relatez un episod din Vechiul Testament, legat de istoria poporului evreu: după ce Dumnezeu a reușit să scoată poporul evreu din robia egipteană, după ce Dumnezeu a trecut poporul evreu prin Marea Roșie despărțind în chip minunat apele, iar apoi a împreunat apele înecând pe Faraon și oastea lui, după ce Dumnezeu a făcut și alte minuni înaintea acestui popor ca să îl poată conduce spre Pământul Făgăduinței, atunci când Dumnezeu le-a cerut evreilor să intre în Țara Făgăduinței, unde trebuia să se nască mai târziu Hristos, poporului evreu i-a fost frică să mai meargă cu Dumnezeu !

Au trimis iscoade și le-au așteptat 40 de zile să se întoarcă. Atunci când iscoadele s-au întors, au spus că țara e minunată, dar bărbații din ea sunt foarte puternici și viteji.Evreilor le-a fost frică să mai meargă cu Dumnezeu și au hotărât să nu mai intre în Țara Sfântă, deși Dumnezeu le cerea acest lucru ! Văzând că le este frică cu El, Dumnezeu i-a pedepsit foarte aspru pe evrei, făcându-i să rătăcească în pustiu 40 de ani. Pentru fiecare zi de așteptare a iscoadelor, Dumnezeu i-a pedepsit cu un an, până când au murit în pustiu toți bărbații care aveau la începutul pedepsei peste 20 de ani.Tot astfel și noi, poporul român, dacă vom sta de Sărbători acasă, când Dumnezeu ne cheamă la El, nu ne vom lepăda oare de Dumnezeu, nu vom arăta că ne este frică cu EL ?

Sărbătorile vor trece… dar suferința noastră nu ! Dimpotrivă ! Se va accentua !Atâta timp cât omului îi este frică de boli și de autorități mai mult decât de Dumnezeu, omul este șantajabil. Atunci când omul are frică de Dumnezeu mai presus de orice altă frică, acestuia nici dracii nu au ce-i face ! Frica de Dumnezeu devine curaj ! Lucrul acesta ni l-au transmis Sfinții Mărturisitori din pușcăriile comuniste… care nu au vrut să stea ”acasă”, ci au ieșit ca să mărturisească !

Observ că au început femeile să vorbească, să ia atitudine, să lupte în locul nostru, al bărbaților ! Din nou mironosițele vorbesc, iar ucenicii lui Hristos tac… închiși în casă ” de frica iudeilor ” !Va fi nevoie de multă pocăință, pentru a opri mânia lui Dumnezeu care este asupra noastră.Petru, care s-a lepădat de Hristos, a făcut această pocăință și a fost iertat de Dumnezeu !Oare noi vom fi în stare ?

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


P.S. Dacă noi vom tăcea acum, pietrele vor striga !" (Just4uAmnda)

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.