Actualitate

Concedieri în sistemul bugetar.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a spus că încep disponibilizările din sectorul bugetar! Reprezentantul Guvernului Orban a menționat că acestea nu sunt, de fapt, disponibilizări, ci repararea sistemului. Doar funcționarii publici angajați pe pile ar trebui să se teamă de aceste disponibilizări.

„Vom vedea ce se va întâmpla. Vom face o analiză. Se va face un audit. Vom reorganiza ministerele. (…) Disponibilizările se fac după audit.

Așa cum am mai zis…Cei care sunt neprofesioniști, leneșii, cei promovați în funcții pe criterii politice, acolo sigur se va umbla. Asta nu înseamnă disponibilizări, înseamnă o reparare a situației, pentru că au fost populate foarte multe funcții cu politruci”, a spus Florin Cîțu la Antena 3, întrebat dacă urmează ca o parte dintre bugetari să-și piardă locul de muncă.

”Păstraţi doar oamenii competenţi, doar oamenii care sunt dedicaţi interesului public”

Despre disponibilizări în rândul ”leneșilor” a vorbit și premierul Ludovic Orban, chiar de la începutul mandatului său.

Orban le-a transmis membrilor Cabinetului să păstreze în ministere doar oameni competenţi, arătând că este foarte important să fie demarată „procedura de curăţare a instituţiilor publice”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.