Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Jurnal Intim

Confesiunea unei cititoare: Cum îți recapeți stima de sine? Nu mai am deloc încredere în mine, sunt o epavă…

Cum îți recapeți stima de sine? Când am divorțat am simțit că m-am pierdut pe mine. Îmi vine greu să mă regăsesc. Laura are 35 de ani, este divorțată de un an și este expert contabil la o firmă din București. Are o fiica de 5 ani.

Pâna acum, nu am împărtășit nimănui aceste sentimente. Mă simt complet lipsită de valoare și nu știu de ce! Nici nu îmi pot aminti o perioadă în care să mă fi simțit altfel decât așa. Cred, totuși că am fost fericită în sinea mea, cândva. Mă uit la viața mea care s-a scurs și văd că m-a doborât. Sunt la pământ. Am un serviciu care nu-mi mai place, banii sunt foarte puțini, copilul crește și are nevoie de multe.

Fostul soț nu mă ajută deloc. Mă simt furioasă pe mine pentru că nu sunt capabilă să fac nimic pentru a-mi schimba în bine viața. Nu am încredere că pot să îmi găsesc un job mai bun, să socializez, să fac lucruri despre care știu că mi-ar schimba viața în bine. Mă uit uimită cum alții se mobilizează și cum își fac viața minunată, cum depășesc greutățile, iar eu parcă sunt într-o lume paralelă.

Fetița mea e singura bucurie pe care o am. Sunt atât de mândra de ea! M-am desparțit de tatăl ei când era destul de mică, așa că suntem foarte apropiate, ne avem una pe alta… Înainte de divorț am avut o perioadă foarte grea, în casă erau numai certuri, tensiuni și râuri de lacrimi, mai ales atunci când soțul meu lipsea constant de acasă pentru că avea o relație paralelă… Nici măcar nu mai ascundea lucrul acesta. Ajunsesem o epavă de femeie.

Fostul meu soț este acum într-un alt oraș, iar anul trecut a profitat de pandemie ca să nu-și vadă copilul nici măcar o dată. Sunt singură mai tot timpul… Mi-ar plăcea să am curajul să pot ieși cu altcineva, dar nu mai am încredere nici în umbra mea.

Ca multe alte femei, m-am pierdut pe mine atunci când m-am desparțit de soțul meu. Apoi m-am gândit doar la copil. Mi-am neglijat echilibrul emoțional… și iată-mă astăzi, sunt doar o părere din femeia care eram odată.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.