Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Connect-R a ramas fara cuvinte. Cum a fost discriminata fetita lui la Scoala. Ce a patit micuta?!

Connect-R e unul dintre cei mai iubiți cântăreți de la noi. Dincolo de viața profesională, acesta are o fetiță, pe Maya, din căsnicia cu Misha. Artistul a vorbit despre etnia romă și a povestit că fiica lui, Maya, se confruntă cu discriminarea la grădiniță.

Mulți credeau în urmă cu ani de zile că artistul Connect-R și soția au un mariaj de nota 10. Ei bine, nu a fost așa, cei doi au divorțat în 2018, dar și acum o relație foarte bună de dragul fiicei lor.

Maya s-a născut în 2014, la sfârșitul lunii ianuarie. Acum are deja șapte ani. Cântărețul a făcut recent dezvăluiri despre fiica lui. A fost invitat în podcastul lui Damian Drăghici, iar gazda a abordat și subiecte mai sensibile.

L-a întrebat pe artist despre originile lui, iar Connect-R a recunoscut că la început nu vorbea despre etnia lui. „Cred că la 23 sau 24 de ani am recunoscut. Eram deja cineva… Până atunci nu. Eu am recunoscut și m-am eliberat. Mult timp am zis că am părul afro și așa pentru că îmi place cultura rap, hip-hop. După ce am dat pe gură că sunt ți.g.an, că ăsta sunt și gata, la o săptămână m-am tuns”, a povestit el.

Damian Drăghici a continuat atunci cu o întrebare despre fiica artistului. „Maya știe că e țigancă?”.

Iar Connect-R a răspuns: „Da, știe. Doar că ține mereu să îmi reamintească faptul că este jumătate și jumătate. Este și jumătate româncă. E aceeași poveste, aude pe la grădiniță, aude pe la TV…”

Gazda a continuat și l-a întrebat pe artist: „Au făcut-o copiii țigancă?” „Da, deja da. Colegii i-au spus. A venit acasă și mi-a zis că ea nu e ți.g.ancă. «Eu semăn cu mama, eu sunt româncă». Trebuie să mai crească ca să îi explic treaba asta, că nu e niciun fel de problemă…”, a mai spus cântărețul.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.