Social Media

Constantin Cotimanis pregătește o emisiune culinară cu bucătărese de la sate și bucate de mulți uitate. Actorul e pasionat de gătit

Dincolo de vocea PRO TV se află nu doar actorul Constantin Cotimanis, ci și un bărbat superpasionat de bucătărie, care recunoaște că dacă nu ar fi făcut actoria, putea deveni unul dintre cei mai buni chefi din țară! Bebe Cotimanis, cum i se mai spune îndrăgitului actor, ne-a mărturisit că se simte la fel de bine printre oale și cratițe cum se simte pe scena teatrului și că speră să găsească timp pentru a pune în practică un proiect foarte drag lui: o emisiune culinară.

Constantin Cotimanis a fost chef sub acoperire pentru Cătălin Măruță, i s-a propus chiar o emisiune TV de specialitate, doar că, din cauza lipsei timpului, i-a pasat-o… unui prieten.

„Dacă nu aș fi făcut actorie, aș fi făcut MasterChef” Actorul se declară un bucătar priceput și pune chiar la cale un proiect de televiziune care are legătură cu marea sa pasiune, gătitul. „Dacă nu aș fi făcut actorie, aș fi făcut MasterChef cu mare pasiune, mi-ar fi plăcut. Dovadă că o fac și acum. Eu gătesc, fac lucruri banale care au ceva pe coadă și pocnesc, ca biciul. Și ies mai bune decât sunt în realitate – până și o tocăniță ordinară! Folosesc informația cap-coadă. Mă joc cu ce a scris Radu Anton Roman. Eu trebuia să fac emisiunea pe care a făcut-o Busu, doar că aveam mai multe de făcut. S-a dus el și s-a îngrășat acolo. Am făcut la Măruță o încercare. Aș vrea să fac o emisiune, un proiect cu frații Păduraru, care se pricep la vinuri foarte bine. Cătălin e unul dintre marii specialiști din țară. Ne-am întâlnit la Vama Veche și am pus la cale ceva cu gătitul. Un soi de mers prin țară, pe la curțile tăranilor, să vedem care e cea mai bună bucătăreasă… Prin machidonie, prin țigănie, totul diversificat. Dar pentru asta trebuie timp!”, a mărturisit actorul pentru Libertatea. Despre înlocuirea lui la „Românii au talent” spune că „Dumnezeu le aranjează pe toate”


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.