Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Cont BCR pentru Biserica din Livadă

biserica alee mare

La solicitarea unor cititoare care vor să pună o piatră în zidăria Bisericii din Livadă, parte a Muzeului Pietrei, realizat de poetul Lucian  Avramescu, transcriem aici contul bancar. fiindcă a fost menționat în anumite materiale, dar nu  a fost văzut de toți cei interesați să dea o mână de sprijin .

Deci  contul  BCR pentru Biserica din Livadă este

„Asociația Culturală Lucian Avramescu

BCR: RO10RNCB0072096607090001 ”

Poetul vă mulțumește pentru această replică la inițiativa lu Esarcu,  ”Un leu pentru Ateneu!” și va publica la sfârșitul acestei săptămâni lista donatorilor, suma strânsă și destinația ei în construcția acestei biserici din piatră  care va exprima dragostea pentru Maica Domnului, născătoarea pământeană a Fiului lui Dumnezeu. Biserica va fi într-o livadă cu pomi fructiferi, la dispoziția copiilor atrași de aroma și bucuria fructelor și, poate, prin asociere, va înflori în ei credința, milostenia și dragostea, aflate azi în crunte diminuări.

AMPress

 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.