sâmbătă 18 august 2018 6:24 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCĂ, în vigoare încep’nd cu ianuarie 2018 : Fiecare angajat va primi 104 zile de concediu de odihnă. Ele se numesc sambătă și duminică.
Adpres Market
bani1

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCĂ, în vigoare încep’nd cu ianuarie 2018 : Fiecare angajat va primi 104 zile de concediu de odihnă. Ele se numesc sambătă și duminică.

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

• Codul vestimentar
1. Se recomandă ca la serviciu angajații să fie îmbrăcați în funcție de salariu. Dacă te vedem purt’nd pantofi Prada și geantă Gucci, considerăm că îți merge bine financiar și de aceea nu mai ai nevoie de o mărire de salariu.
2. Dacă te îmbraci sărăcăcios, ai nevoie să înveți să îți chivernisești mai bine banii, așa înc’t să îți poți cumpăra haine mai frumoase și de aceea nu ai nevoie de o mărire de salariu.
3. Dacă te îmbraci exact cum trebuie, ești exact unde ar trebui să fii, așa că nu ai nevoie de o mărire de salariu.

• Concediu medical
De acum încolo nu se mai acceptă certificate medicale ca dovadă a bolii. Dacă ești în stare să mergi la doctor, ești în stare să vii și la serviciu.

• Concediu de odihnă
Fiecare angajat va primi 104 zile de concediu de odihnă. Ele se numesc s’mbătă și duminică.

• Concediu de înmormantare
Nu este o scuză pentru a lipsi de la serviciu. Nu poți face nimic pentru prietenii, rudele, sau colegii morți. Trebuie făcute toate eforturile pentru a convinge pe șomeri să meargă la astfel de aranjamente.
În cazurile rare c’nd prezența angajatului este necesară, înmorm’ntarea ar trebui programată după amiaza t’rziu. Cu plăcere îți vom da voie să lucrezi în timpul pauzei de masă pentru a pleca mai devreme.

• Utilizarea toaletei
1. În total, mult prea mult timp este petrecut în toaletă. De acum există o limită strictă de 3 minute în cabină.
2. La sfarșitul celor 3 minute, alarma va suna, rola de h’rtie igienică va fi retrasă, ușa cabinei se va deschide și ți se va face o poză.
3. La a doua abatere, poza ta va fi publicată pe tabla de anunțuri a companiei, Ia rubrica ,,Recidiviști”.
4. Oricine va fi prins z’mbind în poză, va fi sancționat în conformitate cu politica de sănătate mentală a companiei.

• Pauza de masă
1. Persoanele slăbănoage primesc 30 de minute pauză de pr’nz pentru ca au nevoie sa măn’nce mai mult, pentru a arata sănătos.
2. Persoanele de dimensiuni normale primesc 15 minute pauză pentru a m’nca o masă echilibrată, ca să mențină aspectul normal.
3. Persoanele durdulii primesc 5 minute pentru pr’nz; nu este nevoie de mai mult pentru a bea un concentrat Slăbește-rapid.””

DISTRIBUIȚI

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCĂ, în vigoare încep’nd cu ianuarie 2018 : Fiecare angajat va primi 104 zile de concediu de odihnă. Ele se numesc sambătă și duminică.
Editor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com