Actualitate

Copil de un an, prăbuşit de la etaj, salvat de sacii de gunoi pe care a căzut

smurd

Un copil de un an și câteva luni s-a prăbușit  de la geamul încăperii unde se juca cu frățiorii lui. Șansa micuțului de a scăpa cu viață au constituit-o cei câțiva saci cu gunoi depozitați lângă clădire, peste care a căzut și care au atenuat șocul.

Întâmplarea a avut loc miercuri seara, în jurul orei 18.30, când o femeie a sunat și a povestit că un copil a căzut de la etajul doi al unei clădiri de pe strada Pictor Octav Băncilă, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În urma cercetărilor demarate de polițiști s-a stabilit faptul că minorul este unul dintre cei 10 copii ai familiei Feraru, care locuiesc împreună cu părinții într-un imobil social pus la dispoziție de primăria orașului. În momentul petrecerii teribilului accident, cei nouă copii ce se aflau la domiciliu supravegheați de băiatul cel mare, în vârstă de 16 ani, deoarece tatăl se afla la muncă, iar mama la cumpărături.  – Mai mult pe Monitorul de Suceava.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.