Actualitate

Corina Crețu, despre banii alocați României: Acești bani vor deveni realitate doar dacă se fac proiecte

Fostul comisar european Corina Creţu atrage atenția că cei aproape 80 de miliarde de euro alocaţi României pentru redresare economică sunt în acest moment doar pe hârtie, „Acești bani vor deveni realitate doar dacă se fac proiecte”, spune Crețu.

„După patru zile de negocieri intense în Consiliul European, României i s-au alocat aproape 80 miliarde EUR. Însă în acest moment, sumele sunt doar pe hârtie.
Urmează o muncă de convingere căreia Guvernul trebuie să-i facă față și pentru care sper că pregătirea a început deja. E important ca, din această fază, România să aibă un portofoliu foarte solid cu care va negocia sumele care să îi fie alocate din Cadrul Financiar Multianual 2021-2027 și din Fondul de Relansare Economică a EU.
Acești bani vor deveni realitate doar dacă se fac proiecte, iar experiența din anii precedenți ne arată că România nu a reușit decât o absorbție modestă în raport cu ambițiile sale de acum”, a scris Corina Crețu, pe facebook.

AMPress

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.