Actualitate

Cornel Galeș a murit

Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, a murit astăzi, într-un accident rutier. Informația a fost inițială confirmată de Viviana, iubita acestuia, iar ulterior reporterii ȘTIRI TV au reușit să ia legătura cu autoritățile.

Conform Ambasadei României din Spania, la solicitarea ȘTIRI TV, aceștia au primit informația potrivit căreia Cornel Galeș a murit într-un accident rutier produs pe 1 decembrie 2019.

Oficialii nu au dorit să ofere mai multe informații, menționând că doar familia poate comunica mai multe detalii.

Cornel Galeș a fost soțul Ilenei Ciuculete și imediat după moartea artistei de muzică populară acesta a vândut înmormântarea soției sale canalului Antena 1. Criticat de familia artistei, dar și de fanii raposatei cântărețe, Galeș s-a retras din viața publică și s-a angajat la o agenție de turism.

Patroana agenției este Viviana, care la scurt timp i-a devenit și iubită. Aceasta era bulversată după ce nașa de cununie a lui Galeș și Ciuculete a spus că acesta ar fi murit.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.