Life Style

Cornelia Catanga, cuprinsă de O TRISTEȚE PROFUNDĂ.Este vorba despre o sinucidere

kitunghii.ro

Cornelia Catanga, una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică lăutărească din România, a vorbit despre momentele de cumpănă din viața sa. Ea a mărturisit că s-a gândit să se sinucidă, și asta nu doar o dată, ci de mai multe ori.

Una dintre persoanele care au reușit să o împiedice să facă acest lucru a fost chiar soțul ei, muzicianul Aurel Pădureanu, potrivit cancan.ro.

În prezent, vedeta își dorește să trăiască și să lupte să își ajute fiul, pe Alexandru.
„Au fost momente în viaţa mea când am vrut să mă sinucid. Vreau să fiu o piatră tare pentru Alexandru. Tot ce îmi mai doresc acum e să se căsătorească fiul meu, iar nora mea să-mi facă un nepot şi să fie fetiţă”, a povestit artista în urmă cu ceva timp.

În timpul unor declarații mai vechi, Cornelia Catanga a mărturisit că unul dintre momentele în care a vrut să se sinucidă a fost acela în care mama ei s-a stins din viață. Mai mult, în perioada sărbătorilor de iarnă, ea devine nostalgică și… uneori nu reușește să depășească stările de tristețe profundă, pentru că în acele luni friguroase, ea a pierdut persoane importante.

pni.ro%20

Comment here