Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Cornelia si Lupu Rednic au menționat motivul pentru care nu au copii

Îndrăgiţii cântăreţi de muzică populară Cornelia şi Lupu Rednic au sărbătorit, recent, 25 de ani de carieră împreună, şi sunt căsătoriţi de 27 de ani.

De-a lungul anilor, întrebarea pe care au primit-o cel mai des a fost referitoare la motivul pentru care nu au copii, iar în cadrul unei emisiuni difuzate pe postul TV Antena Stars difuzată anul trecut, frumoasă artistă a decis să lămurească o dată pentru totdeauna acest aspect. Mai exact, cei doi nu şi-au dorit să devină părinţi, deoarece se axează pe cariera şi sunt mereu plecaţi în turnee, atât în România, cât şi în alte ţări, iar acest lucru i-a făcut să nu ia în calcul posibilitatea de a îşi mări familia, întrucât nu s-ar putea ocupa de unul sau mai mulţi copii.

Am fost o fată năzdravana, singură la părinţi. S-au înţeles totdeauna foarte bine. Cu bunicii am crescut până la vârsta de cinci ani. Când eram mică, nu mi-am dorit să fiu cântăreaţă. (…). Am fost prieteni cam opt luni de zile şi apoi ne-am căsătorit. După ce am terminat clasa a X-a, ne-am căsătorit. Asta a fost destinul omului. (…).

Să am un copil de 16 ani şi să-mi zică asta… (n.r.: că se mărită). (…). Hai să lămurim o dată pentru totdeauna. Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecaţi. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrâneţe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei”, a spus Cornelia Rednic.

Puţină lume cunoaşte încă un aspect delicat din viaţa soţilor Rednic, şi anume că, înainte de a ajunge cunoscuţi şi iubiţi de toată lumea pentru muzica lor, au fost săraci.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.