Social Media

Distantarea Sociala: Un designer foarte inspirat a gasit solutia pentru restaurante

Pentru a permite restaurantelor să asigure respectarea distanțării sociale în timpul efectuării serviciului, un designer francez a proiectat clopote de plexiglas care atârnă de tavan.

Coronavirus: Un Designer a găsit Soluția pentru Restaurante

Astfel, fiecare client se găsește sub o vizieră largă, deschisă în spate pentru a facilita accesul și a evita senzația de sufocare. Poate să ia masa sau să bea în liniște, fără a risca să trimită micro-picături de la vecinii săi. Probabil va fi necesar să vorbim puțin mai tare pentru a putea dialoga.

Designerul de interior Christophe Gernigon este cel care se află la originea proiectului, numit Plex’Eat. „Am fost îngrijorat pentru restaurante. M-am gândit apoi la un dispozitiv care să ne permită să stăm în jurul unei mese, dar fără să ne asumăm vreun risc ” , explică el.

Ideea a venit dintr-un concept store din Asia, dotat cu un dispozitive asemănătoare care vă permite să ascultați muzică în liniște.

Pentru moment, Plex’Eat este doar în stadiul de proiect. Un posibil investitor l-a contactat pe proiectant pentru a studia posibilitatea de a le scate pe piață. Pentru Christophe Gernigon, este prea devreme pentru a avea o estimare a prețului fiecărei protecții.

Proprietarii de restaurante, care sunt încă în întuneric cu privire la o dată de redeschidere, lucrează în prezent la măsurile sanitare necesare pentru a primi din nou clienții. Ei ar putea să ia in calcul acest proiect.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.