Actualitate

Coronavirusul în România, situația la zi, miercuri. Peste 30 persoane internate la terapie intensivă

2.460 de persoane sunt infectate cu noul coronavirus în România, conform anunțului Grupului de Comunicare Strategică. Au decedat 85 de persoane.

Vindecați  și externați sunt 84 de pacienți din București, 56 din Timiș, 26 din Iași, 21 din Caraș-Severin, 12 din Constanța, 20 din Prahova, 8 – Dolj, 5 – Brașov, 8 – Cluj, 5 – Galați, 2 -Bihor și câte unul din Brăila, Mureș, Neamț, Alba și Argeș.

Cei  85 de decedați din cauza COVID-19, au fost internați în spitale din Suceava, Craiova, București, Iași,  Arad, Bacău, Timișoara, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Oradea, Ialomița, Bihor și Mureș, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 215 noi cazuri de îmbolnăvire.

Peste 30 de persoane sunt internate la terapie intensivă, unele în stare critică.

Aurelia Apostol, AMPress

 

 

 

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.