Actualitate

Coronavirusul mai omoară o vedetă

Covid-19 mai ia viața unei celebrități. Alan Merrill, compozitorul celebrei melodii „I Love Rock and Roll”, a murit duminică la New York din cauza complicațiilor provocate de coronavirus, informația fiind confirmată de către fiica lui, Laura Merrill, printr-un mesaj postat pe Facebook, potrivit Yahoo News. Alan Merrill avea 69 de ani.

 „Coronavirusul l-a luat pe tatăl meu în această dimineață”, a scris Laura pe Facebook.

Alan Merrill a compus piesa „I Love Rock and Roll” pentru trupa sa, Arrows, şi a înregistrat-o în 1975. A devenit celebră în 1981, în interpretarea artistei rock Joan Jett.

„Şi acum îmi amintesc momentul în care i-am auzit pe Arrows la televizor, în Londra, şi când m-am simţit spulberată de piesa care îmi suna a hit. Cu adâncă recunoştinţă şi tristeţe, îi urez drum bun pe lumea cealaltă”, a scris Joan Jett pe Twitter.

Sursa : digi24.ro


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.