Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Sanatate

Covid. Plan de Masuri: Părinții bolnavi de Covid pot fi tratați în secțiile de pediatrie alături de copiii lor.

Ieri, Ministerul Sănătății a decis ca spitalele cu paturi, care au în structură secții sau compartimente cu profil pediatric, pot asigura asistența medicală pentru însoțitorii care sunt cazuri suspecte și cazuri confirmate de COVID-19.

S-a schimbat Anexa nr. 1 si Anexa nr.2 la Ordinul ministrului sănătății nr. 434/2021 privind aprobarea Planului de măsuri pentru organizarea spitalelor și a unităților de dializă în contextul pandemiei de COVID-19 și a listei spitalelor și unităților de dializă care asigură asistența medicală pentru pacienți, cazuri confirmate și suspecte de COVID-19, conform clasificării spitalelor în 3 niveluri de competența.

Dacă evoluţia copilului este favorabilă și este posibilă externarea acestuia dar însoțitorul copilului are nevoie în continuare asistență medicală spitalicească, doctorul însoţitorului împreună cu șeful de secţie trebuie să organizeze transferul acestuia pe o secţie de adulţi.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.