Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Sanatate

Cozi la maratonul de vaccinare din Timișoara. Sute de persoane s-au imunizat în cursul nopții

timisoara

Oricine se poate imuniza cu Pfizer fără programare la Maratonul Vaccinării
La Timișoara este a doua zi a maratonului vaccinării, care va dura 3 zile și 3 nopți. Peste 300 de persoane au fost imunizate în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, iar dis-de-dimineață se formase deja o altă coadă. Până luni se pot imuniza peste 10.000 de oameni. Și motocicliștii iau parte la acest maraton.
Potrivit DSP Timiș, citată de Mediafax, în cursul nopții au fost vaccinate 305 persoane, ceea ce face ca numărul total al celor imunizați de la începerea maratonului să ajungă la peste 1450.

Maratonul Vaccinării se desfășoară weekendul acesta, de vineri de la ora 16.00 până luni la ora 8.00, în fața Sălii Olimpia din Timișoara.

„Comunitatea timișoreană se mobilizează din nou, pentru acest eveniment unic în România – 3 zile de vaccinare non-stop, fără programare. Mulțumesc tuturor voluntarilor care fac asta posibil. Spuneți mai departe! Azi e o coadă deja lungă – veniți sâmbătă sau duminică, la ore mai puțin aglomerate. Sunt 10.000 doze Pfizer disponibile”, a scris vineri pe Facebook primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Mai mult pe DIGI24.ro


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.