Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Cozi uriaşe la Cernica. Sute de oameni din toată țara vor să ajungă la mănăstire, dar sunt întorși din drum

cozi cernica

Cozi uriașe, duminică dimineață, la intrarea în localitatea Cernica din județul Ilfov. Deși comuna este în carantină încă de pe 1 aprilie, sute de oameni din întreaga țară vor să participe la slujba de Liturghie, organizată cu ocazia hramului Mănăstrii Cernica și să se închine la moaștele Sfântului Ierarh Calinic. Potrivit digi24.ro, jandarmii nu-i lasă să treacă decât pe localnici.

Coloana de mașini se întinde pe aproximativ un kilometru. Deoarece localitatea e în carantină, sunt lăsați să intre doar cei care locuiesc în Cernica sau cei care au un motiv întemeiat trecut pe declarația pe propria răspundere.

La intrarea în Cernica sunt mașini din toate zonele țării, inclusiv autocare. Mai mulți oameni s-au declarat revoltați că nu sunt lăsați să meargă să se închine la moaștele Sfântului Calinic.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.