sâmbătă 18 august 2018 6:01 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Cozmin Gușă, despre Dacian Cioloș | „Cred că va fi acel ardelean pe care îl așteaptă România”
Adpres Market
Gusa

Cozmin Gușă, despre Dacian Cioloș | „Cred că va fi acel ardelean pe care îl așteaptă România”

AdpresFM - Radio Online Stations  

GusaConsultantul politic Cozmin Guşă a explicat, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, numirea noului premier. Acesta a analizat discursul pe care Dacian Cioloș l-a susținut la Cotroceni, după ce  președintele Klaus Iohannis l-a desemnat în funcția de președinte.

„Dacian Cioloș este cel asupra căruia se poate marca această amprentă de tehnocrat. Întreaga lui carieră în ultimii 13 ani de zile a fost dedicată unui domeniu care în Uniunea Europeană și în România înseamnă mult, agricultura, și care atât in plan prefesional prin studiile pe care le-a facut, de la masteratul de la Montpellier până la inceputul doctoratului tot la Montpellier, doctorat pe care nu l-a terminat pentru ca a intrat in institutiile Uniunii Europene. Dacian Cioloș și-a sacrificat doctoratul de la Montpellier când a intrat în Comisia Europeană. Îl recomand! Mai mult, nici în România și nici în UE, Dacian Cioloș nu a dezamăgit”, a declarat Cozmin Gușă, citat de realitatea.net.

”Probabil că specialiștii, cei care se pricep mai bine, pot să-i găsească bune si rele. Pentru noi, cei care analizam niste lucruri, deocamdata nu va in România greseli majore pe care să le fi făcut, ba dimpotriva, a facut lucruri consistente”, a adăugat consultantul politic.

”Dacian Ciolos este un om care cumuland experienta in campul agriculturii, un camp vast – cand vorbim de agricultura, vorbim si de politici sociale și de industrie pe orizontala sau pe verticala. Dar ducandu-si acel mandat de comisar european absolut intr-un mod pe care nu am vazut sa-l fi contestat cineva, trebuie sa ne reamintim de marile negocieri pe care le-a avut in numele Comisiei Europene, in numele Europei practic, pe capitole de agricultura. Si va dau un exemplu. Dosarul China pe agricultura si mare impact geo-politic si economic al acestui dosar – Dacian Ciolos s-a descurcat foarte bine, intr-un context in care nu negocia doar grâne sau produse agricole, negociai mult mai multe lucruri. Experienta pe care o are este una vasta si consistenta”, a comentat Cozmin Gușă experiența premierului tehnocrat desemnat de președinte.

Gușă a vorbit și despre modul în care este perceput Cioloș în România.

„Cred ca va fi acel ardelean pe care îl aștepta România și are la dispoziție un an de zile să redreseze la nivel macroeconomic niște politici și să le racordeze pentru că mingicareala asta de prim-miniștri care erau mai atenți la partidul lor și la presiunile baronilor ne-a adus unde ne-a adus„, a mai spus patronul Realitatea TV.

Dacian Cioloș a anunțat astăzi că în perioada următoare se va concentra pe formarea echipei guvernamentale. În schimb, Klaus Iohannis a sugerat că guvernul tehnocrat al lui Cioloș va sta la putere un an, până la alegerile legislative din 2016.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com