Actualitate

Crima care a îngrozit întreaga comunitate. Poliţiştii au încremenit când au auzit. „El o vrut să ardă. Nu i-am dat foc, a ars el singur”

kitunghii.ro

 

Femeia care şi-a ucis concubinul, în vârstă de 75 de ani, şi apoi i-a dat foc în mijlocul curţii, a declarat senină poliţiştilor că nu afăcut nimic rău, şi a dorit să îndeplinească dorinţa victimei.

„Eu nu l-am omorât, a murit singur. Apoi am făcut ce și-a dorit el. El o vrut să ardă. Nu i-am dat foc, a ars el singur”, le-a spus suspecta anchetatorilor, potrivit transparentnews.ro

Femeia are 42 de ani şi trăia în concubinaj cu un bărbat de 75 de ani în comuna Manasia, judeţul Ialomiţa. Pe fondul unor certuri, femeia şi-a înjunghiat mortal concubinul, l-a învelit într-o pătură şi apoi i-a daqt foc în mijlocul curţii.

Toată suflarea din localitate a fost îngrozită de ceea ce s-a întâmplat.

Totul a ieșit la iveală după ce un vecin, deranjat de fumul gros și urât mirositor, s-a uitat peste gard și ar fi văzut totul.

„Ieșea din curtea lor un fum gros. M-am uitat peste gard și i-am vazut capul și o parte din umăr. Era ars și acoperit cu niște butoaie. Ne-am speriat și am chemat Poliția”, a declarat vecinul celor doi.

Declarațiile femeii ridică semne de întrebare cu privire la discernământul suspectei. Înainte de continuarea cercetărilor, procurorii au cerut o expertiză psihiatrică, pentru a se stabili dacă femeia are discernământ.

Lucian Ionescu

pni.ro%20

Comment here