duminică 19 august 2018 9:12 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / CRIMA care A SOCAT ROMANIA. CINE este CRIMINALUL din BUZAU. Aflat sub influenta ETNOBOTANICELOR el si-a UCIS unchiul
Adpres Market

CRIMA care A SOCAT ROMANIA. CINE este CRIMINALUL din BUZAU. Aflat sub influenta ETNOBOTANICELOR el si-a UCIS unchiul

AdpresFM - Radio Online Stations  

Crima din Buzău, din cartierul 23 August, a șocat aseară o ţară întreagă. Un tânăr de 22 de ani şi-a ucis unchiul şi şi-a rănit mătuşa după ce a consumat droguri.

Tânărul se numeşte Andrei Muscalu, iar tragedia a avut loc duminică seară într-o casă de pe strada Dimitrie Cantemir.
Ajunș dependent de stupefiante, după ce părinții din București l-au abandonat în urmă cu câțiva ani la un unchiul din Buzău, Andrei Muscalu, a vrut să se răzbune pe cei care îl îngrijeau.

Nervos că unchiul său de 53 de ani, fost cadru militar, se lua de el de fiecare dată când acesta se droga, băiatul a pus mâna pe un cuțit și i l-a înfipt bărbatului în ceafă.
După ce și-a injunghiat unchiul, furia tânărului nu s-a potolit, scriu cei de la reporterbuzoian.ro. A continuat minute bune să lovească victima inconștientă în cap cu picioarele, deși bărbatul agoniza într-o baltă de sânge.

După atacul asupra unchiului, Andrei Muscalu s-a năpustit asupra mătuşii, care s-a refugiat la vecini. Băiatul s-a dus după ea şi a sărit cu cuţitul la oameni.
Una dintre femeile care au scăpat tefere povestește momentul în care criminalul a sosit acasă:

„Eu îi împărțisem ieri mâncare, fiindcă a fost Sâmbăta Morților. În seara asta l-am văzut intrând în curte și l-am întrebat ce face. El mi-a răspuns că e bine și că a fost foarte bună mâncarea pe care i-o dusesem ieri. Întrebându-mă ce fac, eu i-am răspuns: „Tremur de frig”, la care el mi-a dat o replică ciudată: „Bine că nu tremurați de FRICĂ, vecina”, după care a intrat în casa unchiului său și a urmat nenorocirea”, a relatat vecina.
Mătuşa tânărului a ajuns la spital cu răni pe tot corpul, însă se află în afara pericolului.

După comiterea crimei, tânărul s-a speriat și a fugit în Parcul Crâng. Andrei Muscalu a fost prins de către jandarmi lăngă Conacul Trandafilor, după o oră de căutări în Parcul Crâng.

Post-ul CRIMA care A SOCAT ROMANIA. CINE este CRIMINALUL din BUZAU. Aflat sub influenta ETNOBOTANICELOR el si-a UCIS unchiul apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com