Actualitate

Crimă cumplită în Teleorman. Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția și și-a strâns de gât copila de un an. Fetița de trei ani…

Un bărbat din Teleorman, care lucra mai mult în străinătate, și-a omorât în dimineața de 21 iunie soția cu zece lovituri de cuțit. Fetița de un an și trei luni a fost găsită asfixiată în baie unde se afla și trupul bărbatului care s-a sinucis prin autoînjunghiere.

Crimele urmate de sinucidere s-au petrecut în satul Merenii de Jos, comuna Mereni, judeșul Teleorman. Totul pare a fi pornit de la gelozie, soțul de 60 de ani fiind mai mereu plecat, iar soția, de 39 de ani, bănuită că-l înșela.

Elocvent pare a fi detaliul că mai aveau o fetiță de 3 ani pe care tatăl a iertat-o, ea fiind tot în casă unde a asistat la măcel. Copilul cel mic a fost omorât fiindcă, spun surse locale, bărbatul  bănuia că nu-i făcut de el.

Se fac cercetări în casa unde echipele de intervenție au găsit trei cadavre și un copil speriat.

Mădălina Stoica, AMPress

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.