miercuri 17 octombrie 2018 5:53 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / CRIMA de la METROU. Stenograma exploziva a APELURILOR la112
Adpres Market

CRIMA de la METROU. Stenograma exploziva a APELURILOR la112

AdpresFM - Radio Online Stations  

Înregistrarea explozivă care schimbă totul în dosarul privind crima de la metrou. România TV prezintă în exclusivitate stenograma primului apel la numărul de urgenţă 112. Socrul primei fete împinse la staţia Costin Georgian a sunat la urgenţe la o oră după incident. Mai mult, nu a menţionat nimic dispecerului despre o tentativă de omor.

Socrul fetei a sunat la 112, spunând că are „o problemuţă”. Mai mult, el nu era deloc speriat şi nu a precizat despre o eventuală tentativă de omor. Acestea sunt câteva detalii care ar putea lămuri situaţia, potrivit căreia poliţiştii nu ar fi reacţionat mai repede în acest caz.

„Socrul fetei: Am o problemuţă. Vreau să ajung la stația Costin Georgian pentru că acum o oră fata mea a fost împinsă de o femeie.

 Dispecer 112: De ce n-ați sunat acum o oră?

Socrul fetei: Haideți! E speriată… fata a fost la dentist. A fost împinsă de o femeie, probabil cerșetoare„, se arată în stenograma din dosarul crimei de la metrou.

De asemenea, în cazul celui de-al doilea incident, când fata care a fost aruncată în faţa trenului a decedat, cel care a sunat la 112 a menţionat că este un copil pe linia de metrou. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au văzut că este vorba despre o femeie. Mai mult, primul martor, un bărbat, le-a spus anchetatorilor, la momentul respectiv, că a văzut-o el când s-a aruncat.

Toate aceste lucruri au îngreunat situaţia, poliţiştii fiind nevoiţi să facă mai multe verificări şi să ia toate camerele de supraveghere.

Sursa:romaniatv.net

Post-ul CRIMA de la METROU. Stenograma exploziva a APELURILOR la112 apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com