Actualitate

Crimă monstruoasă: O educatoare din Maramureș și-a UCIS fiul de 9 ani sub ochii copilului mai mic

Totul s-a petrecut în Bozânta Mică, localitate din Maramureș. Băiatul de nouă ani a fost sufocat în somn de mama sa, fostă profesoară, care apoi ar fi încercat să se sinucidă.

Poliţia Judeţeană Maramureş a transmis că, vineri, în jurul orei 08:30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la SNUAU 112 cu privire la decesul unui copil de 9 ani din Bozanta Mică.

Ca urmare, s-a constituit echipa complexă de cercetare, condusă de un procuror şi s-a făcut cercetarea la faţa locului, scrie news.ro.

Corpul copilului a fost transportat la morga Spitalului din Baia Mare pentru necropsie. Femeia se numește Camelia P., a lucrat la Colegiul de Arte din Baia Mare, iar acum se află în stare extrem de gravă, după ce a ingerat o substanță periculoasă, încercând să se omoare după ce și-a omorât copilul.

Femeia locuia  cu cei doi copii, cel de nouă ani şi unul în vârstă de patru ani, acesta din urmă fiind cel care i-a alertat pe localnici.

Oamenii spun că micuțul de 4 ani a sunat după ajutor spunându-le rudelor că mama lui vrea să îi omoare frățiorul, scrie baiamare24.ro.

Localnicii povestesc că femeia a divorțat în urmă cu 5 ani când s-a întors din Statele Unite ale Americii. De atunci ar fi fost depresivă. Înainte de a pleca în SUA a fost cadru didactic în localitate, iar după întoarcerea în țară era învățătoare la Liceul de Arte din Baia Mare.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.